2020-05-22 09:35:00

Go Eco!

Pitanje ekologije, našeg odnosa prema prirodi i njenog očuvanja je posljednjih godina tema koju svi spominjemo, ali danas, više nego ikada, važnost očuvanja naše prirode i okoliša je na prvom mjestu.

Tijekom trajanja epidemije COVID 19, svi smo primijetili da je izostanak ljudske aktivnosti blagotvorno djelovao na prirodu. Kao da je planet Zemlja doživjela dugo željeni predah i napokon, nakon dugo vremena prodisala punim plućima: oporavili su se neki eko sustavi, ozelenjele su površine koje su prije bile pokrivene kamenom i betonom, životinje su se vratile u grad, jer se više nisu bojale…

Zašto ne bismo nastavili njegovati naš planet jednom kada se vratimo u „normalan“ način života?

Upravo su naši učenici zajedno s profesoricom Ružicom Kandić, u sklopu gradiva engleskog jezika sedmog razreda, pronašli način na koji pozivaju svoje vršnjake da očuvaju naš jedini dom poduzimajući male, jednostavne korake, koji mnogo znače.

Svi ćemo se složiti da pojedinac sam ne može napraviti mnogo, ali i najduže putovanje počinje prvim korakom…

Pogledajte zanimljive letke i prezentacije, koje su izradili naši učenici koristeći pritom digitalne alate na slijedećim poveznicama i priloženim privitcima.

Pavić Anica 7a

https://carnet-my.sharepoint.com/:p:/g/personal/anica_pavic_skole_hr/EaczDIlWJlNHiT1StNQGH9gBjI3B_084w3IlJ9kr_ebB-w

Lara Malenica

https://carnet-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/lara_malenica_skole_hr/EWkIPrR1GQNDieJ6zJfQz60BbAOP1aBdZVvaITxqkfupCA?e=hYEbZz

 

 


Osnovna škola kraljice Jelene Solin