2021-11-04 11:23:15

CIMAJ projekt Centra izvrsnosti SDŽ "Solin grad sporta"

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti novi projekt naše škole radnog naziva "Solin, grad sporta" u okviru CIMAJ projekta Centra izvrsnosti SDŽ. 

Cilj projekta je istaknuti naše uspješne učenike, i to u području sporta. Naš tim djelatnika (koordinatorica profesorica engleskog i njemačkog jezika Ružica Kandić sa suradnicama učiteljicom  Anitom Čupić i pedagoginjinom Sanjom Matić) će zajedno s učenicima naše škole, prikupiti informacije o mogućnostima bavljenja sportom u gradu Solinu, o učenicima naše škole i šireg područja grada Solina. Tijekom trajanja projekta učenici i voditeljice tima će sve vrijedne informacije objediniti na jedinstvenoj web stranici, koja će uz informacije o sportskim mogućnostima u gradu Solinu, pružiti i razne intervjue sa sportašima kako naše škole, tako i sa profesionalnim sportašima na lokalnoj i široj državnoj razini. Stranica će također sadržavati vrijedne savjete i upute o zdravoj prehrani, o motivaciji i zdravom stilu života. 

Nadam se da ćete Vašim doprinosom podržati naš projekt i pomoći nam da svi skupa postanemo dijelom još jedne uspješne priče!

Ružica Kandić 

 

 


Osnovna škola kraljice Jelene Solin