2022-04-07 20:50:00

DRŽAVNO PRVENSTVO FUTSAL OŠ – DJEČACI

Učenici naše školske nogometne ekipe u sastavu: Ante Vuco 7.d, Andro Brekalo 8.a, Marino Komić 8.a, Luka Pirija 8.a, Ivan Dominović 8.c, Toma Grbavac 8.d, Kosta Tolo 8.d, Lovre Čubre 8.d, Josip Moro 8.d i Josip Bilobrk iz 8.d razreda plasirali su se  na državno prvenstvo koje se održavalo u Poreču od 30.3. do 1.4. 2022. Državnom plasmanu je prethodilo uspješan rezultata na općinskom natjecanju, potom zonskom, a nakon toga i županijskom natjecanju.  Na županijskom natjecanju u organizaciji  Županijskog saveza školskog sporta Splitsko dalmatinske županije u kategoriji FUTSAL OŠ – dječaci, učenici OŠ kraljice Jelene osvojili su prvo mjesto.  Tako su se direktno plasirali na državno natjecanje. Pored nogometa sportovi u kojima naše školsko sportsko društvo sudjeluje su: rukomet, košarka, gimnastika i judo. 

Na državnom natjecanju školska nogometna ekipa OŠ kraljice Jelene osvojilia je četvrto mjesto. Pri povratku u Solin učenici naše škole  priredili su našim uspješnim nogometašima vrlo lijep doček. Veselili su se zajedno s njima i bili ponosni na njihov uspjeh.

Čestitamo našim učenicima i njihovom mentoru prof. tjelesne i zdravstvene kulture Tonču Banoviću. U nastavku možete pogledati intervju s učiteljem Banovićem. https://youtu.be/ft_sDtBLcbM

Sanja Matić, pedagoginja


Osnovna škola kraljice Jelene Solin